aanhuren

Aanhuren


Zoals u wellicht heeft gemerkt is de verhuurmarkt momenteel overspannen en is het niet meer zo gemakkelijk om een geschikte huurwoning te vinden. Number XII kan u daarbij helpen! U kunt bij ons een zoekopdracht plaatsen, waarna wij speciaal en alleen maar voor u op zoek gaan naar de woning die voldoet aan uw wensen.

D.m.v. het tekenen van de bemiddelingsovereenkomst ten tijde van de inschrijving neemt Number XII uw zoekopdracht aan en worden uw woonwensen besproken. Hiermee maakt u gebruik van ons uitgebreide plaatselijke netwerk. Wij zullen op basis van uw woonwensen een inventarisatie maken en beoordelen of uw wensen overeenkomen met de markt.

COMMUNICATIE 

Op het moment dat u een opdracht geeft om geschikte woonruimte te zoeken en deze opdracht wordt door Number XII geaccepteerd ontvangt u een kopie van de opdracht. Aan de hand van deze opdracht en uw zoekcriteria zullen wij binnen 2 dagen reageren met woningen die wij voor u hebben kunnen vinden. Mocht het een lastigere opdracht betreffen en mocht het onverhoopt langer duren dan zult u daar telefonisch of per mail van op de hoogte worden gesteld. Alle geschikte woningen worden per e-mail aan u toegestuurd. 

Ziet u 1 of meerdere woningen naar wens dan kunt u contact opnemen met ons en een bezichtiging met ons inplannen op een dag en tijd dat het u schikt.

BEZICHTIGINGEN
Bij bezichtigingen kunnen wij op locatie met u afspreken of spreken we bij ons op kantoor af, waarna wij voor vervoer zullen zorgen en u met veel plezier de woning(en) zullen laten zien.

Bezichtigingen kunnen plaatsvinden van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:30 uur, uiteraard kunnen wij desgewenst ook met u in de avond of op zaterdag afspreken.


GESCHIKTE WOONRUIMTE GEVONDEN
Zodra Number XII voor u woonruimte heeft gevonden, wordt U door ons voorgesteld aan de verhuurder. Wij zullen hiervoor een dossier voorbereiden d.m.v. de door u aangeleverde persoonlijke documenten, aan de hand waarvan wij tevens het antecedentenonderzoek zullen verrichten. Number XII zal uw belangen behartigen en o.a. prijs, ingangsdatum en andere voorwaarden voor u trachten te onderhandelen. 

Op het moment dat er een akkoord is wordt er een aanhuurbevestiging opgemaakt. 

Spreekt dit gehele proces u aan en wenst u gebruik te maken van onze extra service plaats dan een zoekopdracht bij ons!

Nu aanmelden