beheer

Vastgoedbeheer

Number XII heeft in haar uitgebreide dienstenpakket tevens rekening gehouden met het verder ontzorgen van de verhuurder. Niet alleen vinden wij de juiste huurder voor iedere verhuurder, wij bieden tevens een compleet beheerderspakket aan. Dit pakket kan naar de wens van verhuurder worden aangepast zodat er een 'custommade' service ontstaat. Wij lichten dit graag verder toe zodat er een duidelijk beeld ontstaat hoe dit er uit zou kunnen zien. 

Het vastgoedbeheer laat zich naast het commerciƫle beheer, kort gezegd de verhuur, onderscheiden in nog 2 aspecten. Het financieel beheer en het technisch beheer.

Financieel beheer
Het Financieel Beheer is in feite gelijk aan Administratief Beheer. Voor verhuurders is het van essentieel belang dat de administratie duidelijk en correct wordt afgehandeld. Daarom werken wij met een geautomatiseerd systeem en wordt er maandelijks een rapportage verstuurd.
Het omvat o.a. het incasseren van de huren, het bewaken van eventuele achterstanden, het jaarlijks aanpassen van de huurprijs en het opstellen van de maandelijkse huurafrekening.
Number XII kan de communicatie met huurders verzorgen bij eventuele bezwaren op huurverhogingen, bij  huurachterstanden, eventuele betalingsregelingen en het verzorgen van bijvoorbeeld energie- en servicekosten afrekeningen.

Technisch beheer
Bij Technisch Beheer denkt u aan het regelen van de nodige onderhoudswerkzaamheden, het afhandelen van klachten van de huurders, het inspecteren van de objecten, het geven van adviezen over onderhoud en daarnaast begeleiden wij het incasso traject bij onverhoopt slecht betalende huurders. Dit kan naar wens uitgebreid worden tot het begeleiden van kleine verbouwingen en bijvoorbeeld het aanvragen van noodzakelijke vergunningen.

Number XII is de aangewezen partij om uw huurders tevreden te houden en tevens uw woning in optimale staat te behouden zodat een gunstige exploitatie gewaarborgd blijft. Ook bij het Technisch Beheer wordt gewerkt met een geautomatiseerd systeem en wordt alles bijgehouden, zodat u als verhuurder te allen tijde inzicht heeft in de lopende zaken.

Bovenstaande is slechts een kleine impressie van de mogelijkheden. Number XII werkt uitsluitend met ervaren en professionele krachten en garandeert hierdoor een succesvolle samenwerking tussen Verhuurder, Huurder en Beheerder.

Hebben wij uw interesse kunnen wekken en wilt u graag verder worden geĆÆnformeerd, dan bent u van harte welkom bij ons op kantoor of u kunt ons bellen voor een geheel vrijblijvend gesprek. Wij weten zeker dat er een pakket voor u bij zit!