De verhuurder van exclusief onroerend goed in Den Haag

Interesse? Terug Reageer

1e lulofsdwarsstraat

€835 Exclusief G/W/L

Op zoek naar een TOP locatie. Per direct u al in een spiksplinternieuw, gestoffeerd appartement wonen. Dit nieuwbouw project heeft een groot aanbod in 1.5 kamer appartementen met balkon beschikbaar. Dichtbij het centrum van Den Haag

Beschrijving

LET OP: DE FOTO'S VAN DE BINNENZIJDE VAN HET APPARTEMENT ZIJN VAN EEN VOORBEELD APPARTEMENT.

Bent u op zoek naar een leuk (nieuwbouw!) 1.5 kamer appartement? Deze prachtige gestoffeerde appartementen zijn 01 september 2020 opgeleverd. Gelegen dichtbij het centrum van Den Haag en nabij uitvalswegen!

Deze appartementen zijn gelegen in het gezellige, upcoming stadsdeel Laakhaven in Den Haag. Hier zijn in 2020 vijf prachtige appartementencomplexen opgeleverd genaamd Caland Dock. Direct gelegen aan de geheel vernieuwde Calandkade met straks de leukste terrassen voor uw deur.

De 5 gebouwen variëren qua hoogte van 9 tot 12 verdiepingen en lopen trapsgewijs af richting het water waarbij de getrapte gevels zorgen voor een optimale bezonning en uitzicht op het water. Er is tussen de gebouwen veel groen aanwezig. Tussen de gebouwen zijn autovrije speel-/woonstraten aangelegd die direct grenzen aan de voortuinen van de woningen op de begane grond. Dit zorgt voor een aangename leefomgeving voor de bewoners en bezoekers.

In de plint aan de Calandkade is horeca gevestigd met terrassen aan het water en detailhandel. In de nabije toekomst zal ook een jachthaven worden gerealiseerd waardoor de Calandkade dé plek is om te wonen! Het gehele project bestaat uit 5 gebouwen met 550 woningen, drie parkeergarages en circa 1125 m² commerciële ruimte (inclusief horeca).

Via de gesloten galerij en de lift (of trap) komt u in de gang van de woning welke u toegang verleent tot de slaapkamer, badkamer met toilet en woonkamer met open keuken.

Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd met fraaie PVC vloeren met vloerverwarming, nette muren met glasvliesbehang, luxe badkamer met douche, douchescherm, wastafelmeubel en spiegel en een volledig ingerichte keuken met combi oven/magnetron, koelkast, elektrische kookplaat en afzuigkap.

De appartementen hebben een Energielabel A+, zijn bijzonder goed geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. Voor de warmwatervoorziening en verwarming zijn de appartementen aangesloten op een collectieve WKO-installatie van Eteck en bovendien beschikt ieder appartement over een CAI-aansluiting (Ziggo) en een glasvezelaansluiting (Reggefiber) waardoor u geheel vrij bent in uw keuze van een provider.

Verdere bijzonderheden:
- Bij sommige woningen is er een optie tot het huren van een parkeerplaats á €75,00, informeer hier naar bij uw interesse
- Oppervlakte ca. 45 m2
- Totale huurprijs is exclusief warm water, elektra, water en tv/internet.
- Let op! Voor dit appartement is een huisvestingsvergunning vereist!
- Gemeenschappelijke fietsenberging op de begane grond.
- Huurprijzen vanaf €835,00 kale huur. Grotere appartementen kunnen een hogere huurprijs hebben
- Huismeesters aanwezig voor schoonmaak en onderhoud van de algemene ruimtes.
- Uw bruto inkomen dient minimaal 3x de huurprijs te bedragen.
- Borg bedraagt 1,5 maand huur


Het gebied zal nog worden uitgebreid met de ontwikkeling van de jachthaven, diverse woningen om deze haven en diverse horecavoorzieningen aan het water van de Calandkade.

Pandinformatie

Plaats:
Den Haag
Buurt:
Laakhaven
Objectsoort:
Appartement
Aantal Kamers:
2
Aantal Personen:
2
Min. Periode:
12 maanden
Etage:
1-9
Staat v. onderh.:
Net nieuw opgeleverd
Beschikbaar per:
1 oktober
Gedeeld:
Nee
Inrichting:
Gestoffeerd
Huisdieren:
Nee
Oppervlak (m2):
42
Max. Periode:
onbeperkt
Tuin:
Dakterras, gedeeld met andere bewoners
Balkon:
Muziekinstr.:
Nee

Huur

Huurprijs:
€835
Meubilering:
€0
Water:
€0
Kabelbedrijf:
€0
Overige kosten:
€0
Servicekosten:
€35
Stoffering:
€0
Gas & electra:
€0
Storingsc. CV:
€0
Totale huur:
€870

Kaart


Heb je interesse? Neem contact met ons op.

Heb je interesse?

Reageer