De verhuurder van exclusief onroerend goed in Den Haag

Interesse? Terug Reageer

Wijnhaven

€2750 Exclusief G/W/L

GEWELEDIGE NIEUWBOUW APPARTEMENT MET BALKON GELEGEN IN DE 110 METER HOGE TOREN “CASA NOVA” IN ROTTERDAM

Beschrijving

Dit geweldige nieuwbouwappartement gelegen in de 110 meter hoge toren CasaNova voegt weer een opvallend silhouet toe aan de skyline van Rotterdam. Het gebouw vormt een ensemble met de naastgelegen toren The Muse, die vorig jaar is voltooid. Barcode Architects heeft CasaNova ontworpen met een slanke gebouwvorm, die zorgt voor optimale zichtlijnen en daglichttoetreding voor de omliggende gebouwen. De verticale oriëntatie in de gevel accentueert het ranke ontwerp. De appartementen in de toren hebben panoramische uitzichten over de stad.

De toren biedt plaats aan 116 appartementen, uiteenlopend van compacte studiowoningen en stadsappartementen in het laagbouwblok tot ruime torenappartementen en exclusieve penthouses met grote buitenruimten. Het totale oppervlak van CasaNova is zo’n 22.000 m2. Roodbruine travertijnpanelen geven de toren rondom een warme en tevens stoere uitstraling. Richting de top van de toren hebben de panelen geleidelijk steeds bredere gladgepolijste afvlakkingen, die weerspiegelen het zonlicht, wat gedurende de dag een veranderend aanzicht geeft. Tussen de vijfde en de achtste verdieping heeft het volume een scherpe puntvorm, die de toren volgens de architecten “elegant op de robuuste sokkel laat balanceren”. Op de vijfde verdieping, bovenop de sokkel, komt een 1.600 m2 grote daktuin, waar bewoners van CasaNova en The Muse elkaar kunnen ontmoeten en die een relatie aangaat met de levendigheid op de kade.

Naast de collectieve daktuin biedt CasaNova meer functies die zijn bedoeld voor de bewoners van beide torens. Zo omvat de toren een gym, een gezamenlijke keuken, co-working spaces, vergaderruimten en hotelkamers die bewoners voor hun gasten kunnen reserveren. In de plint moeten horeca en de centrale entree levendigheid aan de publieke ruimte toevoegen.

Locatie en uitzicht
CasaNova ligt in het hart van het nieuwe Maritiem District. Deze stoere plek tussen de Boompjes, Schiedamsedijk, Blaak en de verlengde Willemsbrug wordt de komende jaren getransformeerd tot zeer aantrekkelijk woongebied. Inmiddels zijn de high-rise appartementengebouwen van de Red Apple, 100-Hoog en de Coopvaert bekende bakens in het centrum van Rotterdam. Het Maritiem District ontvouwt zich in gestaag tempo als een nieuwe wijk in de luwte van de stad. Binnenkort wordt hier CasaNova dus aan toegevoegd. Vanuit hier kijkt u naar het westen uit op het drijvende erfgoed van het Maritiem Museum. Iets verderop, richting het oosten, ziet u de Willemsbrug, de historische ‘Hef ’ en het Noordereiland liggen. Geniet van het uitzicht, maar vergeet ook niet de gezellige terrasjes rond de Oude Haven te bezoeken of de heerlijke delicatessen van de nabijgelegen Markthal te proeven. Het Maritiem District plaatst u direct in het kloppende hart van de stad, maar zorgt tegelijkertijd voor een weldadige en rustige woonomgeving.

Parkeren
In de parkeergarage op de 1e, 2e en 3e verdieping van de onderbouw van CasaNova, is voor elk van de 116 appartementen een parkeerplaats beschikbaar. Vanuit uw appartement bereikt u deze garage eenvoudig met de lift. Boodschappen of zware koffers staan dan ook zo weer op hun plaats in uw appartement. Middenin de stad direct onder uw droomwoning kunnen parkeren: exceptioneel in Rotterdam. Vraag onze makelaars naar de mogelijkheden.

Collectieve daktuin
De daktuin, die straks tussen de torens van The Muse en CasaNova komt, is ongeveer 1.500 m2 groot en wordt een ontspannende en groene ontmoetingsplek, exclusief voor de bewoners van de beide torens. Voor de inrichting van deze daktuin worden keuzes gemaakt op het gebied van materiaal en beplanting. Daarbij is het uitgangspunt dat deze passen bij de luxueuze uitstraling van het woongebied. Ook zal de inrichting van de daktuin erop zijn gericht dat bewoners elkaar er op ontspannen wijze kunnen ontmoeten en een drankje kunnen doen. Aan de collectieve daktuin zijn tegelijkertijd keukenvoorzieningen gekoppeld, zodat u makkelijk een borrel of etentje gezamenlijk met buren kunt organiseren. Ook voor de catering van een heerlijke lunch of zomerse BBQ hoeft u niet direct terug naar uw appartement.

Fitnessruimte & Gym
In vorm blijven hoeft niet te betekenen dat u met velen in een volgepakte sportschool moet verblijven. Exclusief voor de bewoners van CasaNova, wordt een fitnessruimte gecreëerd met de nieuwste cardio apparaten. Fit worden met zicht over de stad en de Wijnhaven. Gastenkamers Heeft u meerdere gasten over? Bied hen gerust een overnachting in één van de twee gastenkamers aan. Zeer comfortabel, wanneer het diner uitloopt, maar uiteraard ook zeer geschikt voor (mantel)zorg aan huis of een plotseling familiebezoek.

Werk- en atelierruimte
Het gemak van een appartement midden in de stad combineren met werken aan huis? Of de beschikking hebben over een atelierruimte, midden in de stad? In CasaNova zijn op de 6e verdieping enkele kleinschalige ateliers en werkruimten ingepland. Een voorziening die u elders nauwelijks treft in het centrum van de grote steden.

Huismeesterservice
Prettig om een eigen bemande huismeester post te hebben, die tegelijkertijd het beheer over de gemeenschappelijke voorzieningen regelt. Van het begeleiden van een verhuizing tot het reserveren van een gastenkamer. Een persoonlijk aanspreekpunt voor op maat gemaakte dienstverlening.

• Ruim Hoekappartement in de toren met een zeer ruimte eetkeuken

• Ligging appartement: Zuid

• Totale Woonoppervlakte: 123 m2

• Balkon: 13 m2

• Woonkamer/Keuken: 64 m2

• Slaapkamer I: 12m2

• Slaapkamer II: 11m2

• Schitterend panoramisch zicht over de Maas, Willemsbrug en Leuvehaven

• Ruime badkamer met zicht op de Willemsbrug

• Extra werkkamer mogelijk

• Let wel op: dit zijn impressie foto’s

• Huisvestigingsvergunning niet van toepassing

• Verplichte afname parkeerplek ter waarde van € 120,-

Pandinformatie

Plaats:
Rotterdam
Buurt:
Rotterdam
Objectsoort:
Appartement
Aantal Kamers:
3
Aantal Personen:
2
Min. Periode:
12 maanden
Etage:
9e
Staat v. onderh.:
Net nieuw opgeleverd
Beschikbaar per:
1 februari
Gedeeld:
Nee
Inrichting:
Gestoffeerd
Huisdieren:
Nee
Oppervlak (m2):
123
Max. Periode:
onbeperkt
Tuin:
Nee
Balkon:
Muziekinstr.:
Nee

Huur

Huurprijs:
€2750
Meubilering:
€0
Water:
€0
Kabelbedrijf:
€0
Overige kosten:
€120
Servicekosten:
€0
Stoffering:
€0
Gas & electra:
€0
Storingsc. CV:
€0
Totale huur:
€2870

Kaart


Heb je interesse? Neem contact met ons op.

Heb je interesse?