De verhuurder van exclusief onroerend goed in Den Haag

Interesse? Terug Reageer

Treilerweg

€1030 Exclusief G/W/L

VRIJDAG 23 SEPTEMBER OPEN DAG - FANTASTISCHE DUURZAME ATELIER WONINGEN IN HET BOEGBEELD IN DE HAVEN VAN SCHEVENINGEN EN OP LOOPAFSTAND VAN HET STRAND !

Beschrijving


VRIJDAG 23 SEPTEMBER OPEN DAG van 13:00 uur tot 15:00 uur !!! (aanmelden niet nodig)

FANTASTISCHE DUURZAME ATELIER WONINGEN IN HET BOEGBEELD IN DE HAVEN VAN SCHEVENINGEN EN OP LOOPAFSTAND VAN HET STRAND.
.
Ben je op zoek naar een leuke (nieuwbouw!) woning? Het complex BOEGBEELD zal in oktober worden opgeleverd met daarin duurzame, gestoffeerde appartementen. Dit appartementencomplex is gelegen in de gezellige haven en op loopafstand van het strand en de boulevard van het altijd bruisende Scheveningen.

Die oude charme van een haven in vol bedrijf is er nog steeds, maar het havengebied heeft inmiddels ook een nieuwe dimensie. Rond de Tweede binnenhaven kun je fantastisch eten in verfijnde restaurants, of gewoon bij de viskraam. Je kunt hier flaneren door de jachthaven. Dit is de thuishaven voor surfers, zeilers, en niet voor niets streek de Volvo Ocean race hier neer. Steeds meer mensen willen hier wonen en genieten van de ruimte. Want dat zal altijd blijven; de havens, de zee, het strand. Met al z'n historie is dit het nieuwe Scheveningen, en Het boegbeeld op Scheveningen is daar hét symbool van.

Het gebouw bestaat uit 5 woonlagen, op de onderste laag bevinden zich de atelierwoningen en op de 2e, 3e en 4e verdieping bevinden zich de studio's en de 2- kamer appartementen.

Via een kleine trap op de begane grond) komt u bij de voordeur welke toegang verleent tot de uw nieuwe woning. Via de voordeur komt u binnen in de werkkamer welke aansluit op de badkamer met toilet, in het midden van de woning vindt u de open keuken met daar tegenover de ruimte welke u als slaapkamer kunt gebruiken en aan de achterzijde van de woning de woonkamer met openslaande deuren naar de binnentuin.

Deze atelier woning wordt gestoffeerd opgeleverd, d.w.z. met fraaie PVC vloeren met vloerverwarming, nette geschilderde muren met glasvliesbehang, luxe badkamer met douche, wastafel en spiegelkast en een volledig ingerichte keuken met combi oven/magnetron, koelkast, elektrische kookplaat en afzuigkap.

De appartementen zijn gebouwd volgens de laatste normen en zijn dus zeer duurzaam, super geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming. Voor de warmwatervoorziening en verwarming zijn de appartementen aangesloten op een collectieve luchtwarmte installatie (geëxploiteerd door Eneco). Daarnaast beschikt ieder appartement over een CAI-aansluiting (Ziggo) en een glasvezelaansluiting (Reggefiber) waardoor u geheel vrij bent in uw keuze van een provider.

Verdere bijzonderheden:
- Oppervlakte ca. 39 m2
- Huisvestingsvergunning vereist
- Huurprijs excl. warm water, verwarming, internet, elektriciteit en water.
- Gemeenschappelijke binnentuin
- Schoonmaak van de algemene ruimtes - Inkomenseis : bruto inkomen van 3x de huurprijs.
- Borg 1,5 maand huur

Nieuwsgierig geworden of interesse gekregen na het lezen van bovenstaande informatie bel ons dan voor de plattegronden en prijslijst

Tot ziens !

Pandinformatie

Plaats:
Den Haag
Buurt:
Scheveningen
Objectsoort:
Appartement
Aantal Kamers:
1
Aantal Personen:
1
Min. Periode:
24 maanden
Etage:
BG
Staat v. onderh.:
Goed
Beschikbaar per:
Begin oktober
Gedeeld:
Nee
Inrichting:
Gestoffeerd
Huisdieren:
Nee
Oppervlak (m2):
39
Max. Periode:
onbeperkt
Tuin:
Nee
Balkon:
Muziekinstr.:
Nee

Huur

Huurprijs:
€1030
Meubilering:
€0
Water:
€0
Kabelbedrijf:
€0
Overige kosten:
€0
Servicekosten:
€45
Stoffering:
€0
Gas & electra:
€0
Storingsc. CV:
€0
Totale huur:
€1075

Kaart


Heb je interesse? Neem contact met ons op.

Heb je interesse?

Reageer