De verhuurder van exclusief onroerend goed in Den Haag

Interesse? Terug Reageer

Slotstraat

€860 Exclusief G/W/L

LEUKE STUDIO MET BALKON GELEGEN IN KRALINGEN, EEN VAN DE MEEST GEWILDE WIJKEN VAN ROTTERDAM MET OP STEENWORP AFSTAND VAN HET KRALINGSE BOS, WAAR VEEL RECREATIEMOGELIJKHEDEN, GROEN EN GEZELLIGHEID TE VINDEN ZIJN. DE PERFECTE WONING VOOR 1 PERSOON WELKE IS

Beschrijving

LEUKE STUDIO MET BALKON GELEGEN IN KRALINGEN, EEN VAN DE MEEST GEWILDE WIJKEN VAN ROTTERDAM MET OP STEENWORP AFSTAND VAN HET KRALINGSE BOS, WAAR VEEL RECREATIEMOGELIJKHEDEN, GROEN EN GEZELLIGHEID TE VINDEN ZIJN. DE PERFECTE WONING VOOR 1 PERSOON WELKE IS VOORZIEN VAN LAMINAAT, CENTRALE VERWARMING, KEUKEN EN BADKAMER

Indeling:
Entree via een gesloten portiek komt u binnen in dit knusse appartement, welke is gelegen aan de achterzijde van dit pand met bijzonder veel lichtinval. De open keuken is voorzien van een 4-pits kookplaat, oven, afzuigkap en voldoende kastruimte.

De naastgelegen badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel, radiator, ventilatie en zwevend toilet. Heerlijk balkon aan de achterzijde kunt u betreden via de keuken.

Afmetingen (ca.):
Woonkamer met open keuken: 5.00 m x 4.95 m + 1.81 m x 1.80 m.
Badkamer:2.95 m x 1.15 m
Balkon:3.15 m x 1.25 m

Details:
Geschikt voor 1 persoon.
Maximaal 24 maanden.

Locatie:
Deze leuke woning is gelegen in een rustige straat. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Verder zijn in de directe omgeving diverse gezellige winkelstraten en horecagelegenheden gelegen, zoals de Oudedijk, de Kortekade, de Lusthofstraat en de opkomende Vlietlaan. Daarnaast zijn het stadscentrum en de Erasmus Universiteit makkelijk bereikbaar op de fiets en zijn alle belangrijke uitvalswegen (A13/A16/A20) en het openbaar vervoer uitstekend toegankelijk.

Pandinformatie

Plaats:
Den Haag
Buurt:
Rotterdam
Objectsoort:
Appartement
Aantal Kamers:
1
Aantal Personen:
2
Min. Periode:
12 maanden
Etage:
2e az
Staat v. onderh.:
Goed
Beschikbaar per:
1 december
Gedeeld:
Nee
Inrichting:
Gestoffeerd
Huisdieren:
Nee
Oppervlak (m2):
30
Max. Periode:
24 maanden
Tuin:
Nee
Balkon:
Muziekinstr.:
Nee

Huur

Huurprijs:
€860
Meubilering:
€0
Water:
€15
Kabelbedrijf:
€0
Overige kosten:
€0
Servicekosten:
€15
Stoffering:
€0
Gas & electra:
€80
Storingsc. CV:
€0
Totale huur:
€970

Kaart


Heb je interesse? Neem contact met ons op.

Heb je interesse?