De verhuurder van exclusief onroerend goed in Den Haag

UW WONING VERHUREN ?


U wilt uw woning verhuren en bent op zoek naar een betrouwbare partner? Number XII is specialist in het verhuren van woonruimten in het hogere segment in Den Haag en omstreken. Wij verhuren uw gestoffeerde en/of gemeubileerde woning tegen een zeer aantrekkelijk tarief dat niet afhankelijk is van de hoogte van uw huurprijs.

U weet natuurlijk zelf ook reeds dat de markt momenteel zeer gespannen is en er om u heen een groot web aan makelaars voor u klaar staat. Maar hoe weet u nu dat Number XII voor u de juiste partij is?

Dat vertellen wij u. Wij hebben nauw contact met voor u de juiste partijen, internationale organisaties uit de regio Den Haag die op zoek zijn naar een woning voor internationale werknemers, daarnaast hebben wij een groot bestand met woningzoekenden die wij uw woning direct zullen aanbieden.

Maar daarnaast beschikken wij ook over volledige kennis van de lokale markt, de regelgeving incl. de meest up-to-date regelgeving en alle juridische aspecten. Dit is natuurlijk tevens een belangrijk vereiste om zorgeloos uw woning te kunnen verhuren aan betrouwbare huurders.

Het in huis hebben van al deze aspecten maakt Number XII voor u de juiste professionele partij.

Het verhuurproces van Number XII verloopt als volgt:
  • Bezoeken van de woning en het geven van een verhuuradvies;
  • Uw woning brengen wij zeer actief en breed onder de aandacht van potentiële huurkandidaten, waaronder individuele expats, relocatie bedrijven, Internationale organisaties, ingeschreven woningzoekende bij ons kantoor;
  • Plaatsing van uw woning op de vele woonwebsites waaronder o.a. onze eigen website, Funda en Pararius.nl;
  • Plannen en begeleiden van bezichtigingen;
  • Uitvoeren van een uitgebreid antecedentenonderzoek inclusief credit check van potentiele huurkandidaten;
  • Opstellen van de huurovereenkomst in het Nederland en/of Engels;
  • Verrichten van de inspectie voor oplevering inclusief het maken van een opleverrapport en foto's;
  • Innen en doorstorten van de eerst maand huur en waarborgsom;
  • Het beantwoorden van vragen en het geven van advies gedurende de periode van verhuur.

Indien gewenst kan Number XII het beheer van uw woning ook overnemen zodat u helemaal geen omkijken meer heeft naar uw woning, waar u uiteraard wel t.a.t. bij betrokken blijft.

Graag komen wij, Nicolette, Sarah, Maxwell, Fabian of Ilse, bij u langs om uw woning te bekijken en de mogelijkheden door te nemen. Voor een afspraak kunt u onderstaand formulier invullen, maar uiteraard kunt u ons ook bellen op +31 70 205 11 92 of ons bereiken per e-mail: home@number12.nl.