De verhuurder van exclusief onroerend goed in Den Haag

Huren


Bij Number XII hebben wij een passie voor Vastgoed. Bent U dus op zoek naar een leuke woning, dan bent U bij ons op het juiste adres!

Zowel huurders als verhuurders krijgen bij ons de volledige aandacht en kunnen gebruik maken van onze kennis, toewijding en professionaliteit. Ons doel is namelijk het bij elkaar brengen van de juiste partijen, de juiste huurder voor iedere verhuurder en de juiste woning voor iedere woningzoekende.

Wij beschikken over een breed aanbod van nette en unieke huurwoningen in de betere wijken van Den Haag. Door ons brede netwerk en contacten met grote investeerders blijft ons aanbod groot en is er voor u als huurder altijd een ruime keus. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen bij de juiste keus van uw huurwoning, nemen graag een zoekopdracht van u aan, maar u kunt natuurlijk ook zelf een kijkje nemen in ons aanbod.

Heeft u vragen of wilt U een bezichtiging aanvragen neemt u dan contact met ons op! U kunt ons bereiken via telefoonnummer 070-2051192 of per mail op home@number12.nl.

Wij zeggen dus, wellicht tot ziens !