WIE ZIJN WIJ

Bij Number XII hebben wij een passie voor vastgoed. Niet alleen voor vastgoed, maar voor het leven als geheel. Naar schatting bevinden mensen in Nederland zich voor ±80% van hun tijd in een gebouw. De directe invloed van vastgoed op ons leven is dus enorm! Wij bij Number XII proberen daarom de perfecte match te vinden tussen de woning en de huurder.

Ons doel is dan ook het bij elkaar brengen van de juiste partijen, de juiste huurder voor iedere verhuurder en de juiste woning voor iedere woningzoekende, dat is wat onze drijfveer is gecombineerd met veel ervaring, professionaliteit en een enorme gedrevenheid.

number 12 impressie
number12kantoor


Na vele jaren verhuurervaring hebben wij besloten ons te specialiseren in verhuur in het hogere segment, het meer aandacht en informatie kunnen geven aan de woningzoekende en het tegen een zeer aantrekkelijk tarief verhuren van de woning voor een eigenaar zijn de factoren die voor ons daarbij het belangrijkst zijn. Het laatste omdat wij van mening zijn dat er aan het verhuren van iedere woning vrijwel evenveel werk zit, en het tarief hiervoor dus niet hoeft af te hangen van de prijs van de woning.

Hebben wij u nog niet overtuigd, kom dan eens bij ons langs of bel ons voor een geheel vrijblijvend gesprek. Wij zijn ervan overtuigd dat wij u de beste service, de meest uitgebreide diensten, de meeste kennis en de beste tarieven en voorwaarden kunnen bieden !

Nicolette Pardoen
Fred van de Poll
David Jacobs
home@number12.nl